Tastatura lui iPhone, prea lenta!

1.623 ori
<b>Tastatura lui iPhone, prea lenta!</b>In urma studiului realizat de compania User Centric s-a ajuns la concluzia ca tastatura virtuala a celebrului iPhone este de 2&nbsp; ori mai lenta decat un keypad standard. Participantii la studiu nu erau utilizatori de iPhone, dar li s-a dat un astfel de...

In urma studiului realizat de compania User Centric s-a ajuns la concluzia ca tastatura virtuala a celebrului iPhone este de 2  ori mai lenta decat un keypad standard.

Participantii la studiu nu erau utilizatori de iPhone, dar li s-a dat un astfel de telefon, cerandu-li-se sa scrie 6 mesaje text. Cel de-al doilea test a cercetat obiceiurile a 20 de participanti, un numar destul de mic pentru a contribui la un verdict care ii acuza pe cei de la Apple. Tastatura lui iPhone este "bestie diferita" si ne asteptam ca utilizatorii sai sa aiba probleme, dar nu chiar atat de grave.

La urma urmei, poate fi vorba de goana dupa o stire de senzatie, obtinuta in urma acestui studiu... Un iPhone expus publicului drept plin de defecte si greu de folosit reprezinta o metoda de a face reclama negativa, cu acoperirea unui studiu stiintific. De mentionat este faptul ca, putinilor candidati le-a luat de 2 ori mai mult timp sa scrie mesaje pe tastatura lui iPhone, decat pe una QWERTY, acesta reprezentand punctul de pornire al celor ce acuza Apple. Singura solutie pentru acest defect, pare a fi antrenamentul intensiv, care va imbunatati timpul de scriere a mesajelor, chiar si pentru persoanele participante la studiu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×