TCL ar putea prelua HTC, șeful companiei Îl compară pe bossul HTC cu Steve Jobs pe Weibo

1.005 ori
<b>TCL ar putea prelua HTC, șeful companiei Îl compară pe bossul HTC cu Steve Jobs pe Weibo</b>în ultimele zile a fost suspect de liniște în China, atât la capitolul lansări, cât și zvonuri și asta pentru că începutul lui octombrie e o perioadă a sărbătorilor în această țară. Ei bine, azi aflăm că HTC ar putea fi preluată de...

în ultimele zile a fost suspect de liniște în China, atât la capitolul lansări, cât și zvonuri și asta pentru că începutul lui octombrie e o perioadă a sărbătorilor în această țară. Ei bine, azi aflăm că HTC ar putea fi preluată de către compania TCL, după niște afirmații interesante ale bossului TCL pe rețeaua de socializare Weibo.

El l-a lăudat pe Cher Wang, fondatorul și șeful HTC, comparându-l cu Steve Jobs. Motivul este că deși Wang avea o funcție onorifică la HTC, a decis să se întoarcă pe poziție activă, pentru a salva compania. Aceeași postare a lui Li Dongsheng, șef TCL menționează speranța că HTC își va reveni după pasă proastă actuală și dorință ca TCL și HTC să poată fi rivali serioși pentru Samsung și Apple.

Acesta ar fi un indiciu solid cu privire la o fuziune, parteneriat sau preluare, dar doar dacă HTC va dori acest lucru. Deja TCL are o experiență în domeniu, preluând Alcatel cu ceva ani în urmă și adaptându-i la cerințele moderne. HTC nu are o perioadă prea bună, deși produsele sale midrange Desire și flagshipul M8 sunt solide, dar vânzările nu impresionează. Va fi TCL soluția salvatoare?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×