BlackBerry Athena apare într-o fotografie reală; Ar putea debuta sub denumirea BlackBerry Key2

1.097 ori
<b>BlackBerry Athena apare într-o fotografie reală; Ar putea debuta sub denumirea BlackBerry Key2</b>Finalul săptămânii trecute ne-a adus și certificarea TENAA pentru smartphone-ul BlackBerry Athena, terminal ce va sosi pe piață sub formă de succesor pentru KEYOne. Se vorbește acum despre posibilitatea ca numele de comercializare să fie

În weekend-ul ce tocmai a trecut am descoperit și certificarea TENAA oferită smartphone-ului BlackBerry Athena, un nou device cu tastatură fizică qwerty ce sosește pe piață drept succesor pentru modelul KeyOne din 2017. Astăzi dăm peste o fotografie reală cu acest nou produs și suntem informați că ar putea debuta comercială sub denumirea BlackBerry Key2, Athena fiind doar numele de cod.

BlackBerry KEY2

Vedem aici tastatura qwerty și o parte din ecranul TFT de 4.5 inch cu rezoluție de 1620 x 1080 pixeli, cât și inscripția de la bază ce amintește că telefonul este un prototip. Va avea un buton space cu scanner de amprente și cel mai probabil se va păstra aici și funcția de navigare pe bază de gesturi realizată pe suprafața tastaturii.

Din ce aflam anterior, se așteaptă ca succesorul lui BB KeyOne să aducă baterie de 3360 mAh, 6 GB RAM + 64 GB stocare, slot microSD și un procesor octa-core Snapdragon 660. De această dată se va oferi o cameră duală și rămâne să aflăm ce tip de setup va folosi BlackBerry aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×