Telefoane BlackBerry 10 În acțiune la un meci NBA, În mâna CEO-ului RIM

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.033 ori
<b>Telefoane BlackBerry 10 În acțiune la un meci NBA, În mâna CEO-ului RIM</b>Se pare că Thorstein Heins, CEO Research in Motion e fan NBA, de vreme ce a fost surprins la un meci de baschet și nu oricum, ci cu un telefon BlackBerry de nouă generație în mână. însoțit de senior vicepreședintele RIM Andrew Bocking, care...

Se pare că Thorstein Heins, CEO Research in Motion e fan NBA, de vreme ce a fost surprins la un meci de baschet și nu oricum, ci cu un telefon BlackBerry de nouă generație în mână. însoțit de senior vicepreședintele RIM Andrew Bocking, care folosea tot un BlackBerry "London", CEO-ul s-a făcut remarcat prin intermediul noului său smartphone, surprins în imaginile de mai jos.

Pentru cei curioși, meciul era Los Angeles Lakers versus Phoenix Suns și a avut loc pe 16 noiembrie. Există și o fotografie în care Thorsten Heins mânuiește un BlackBerry PlayBook și e interesant să vedem că de această dată șeful unei companii testează direct un nou terminal și nu surprinde vreun angajat care uită un prototip într-un bar. și dacă tot e adusă în discuție camera de pe noul BlackBerry OS, aflați că platforma va include o aplicație de cameră numită Time Shift.

Thorstein Heins BB 10

Aceasta aplicație permite realizarea de multiple fotografii cu o singură captura și apoi îi permite utilizatorului să o aleagă pe cea mai bună. E drept că am mai văzut funcții de acest gen, dar Time Shift aduce și posibilitatea de a vă axa pe fața unei persoane și a vă asigura că ea iese excelent într-o poză. Până acum din toate demo-urile la BB 10 OS se remarcă tastatura sa virtuală cu sistem excelent de predicție, sistemul de multitasking interesant și lookul unora dintre iconuri.

Așteptăm cu nerăbdare debutul din ianuarie!

Telefoane BlackBerry 10 În acțiune la un meci NBA, În mâna CEO-ului RIM

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×