Telefoane Nokia & Motorola WiMAX din 2008

1.310 ori
<b>Telefoane Nokia & Motorola WiMAX din 2008</b>S-au adunat mai multe stiri despre Nokia in acest moment, si aceasta deoarece gigantul finlandez s-a hotarat sa initieze mai multe miscari in aceasta saptamana. Totusi, aceasta stire aduce in prim plan si pe Motorola. Reuters relateaza ca Nokia si...

S-au adunat mai multe stiri despre Nokia in acest moment, si aceasta deoarece gigantul finlandez s-a hotarat sa initieze mai multe miscari in aceasta saptamana. Totusi, aceasta stire aduce in prim plan si pe Motorola.

Reuters relateaza ca Nokia si Motorola vor incepe vanzarea de telefoane WiMAX in 2008, ceea ce inseamna ca (imediat dupa ce se realizeaza si retelele) veti avea acces la Internet wi-fi rapid, pe distante mari.

"Nokia planifica sa aduca pe piata telefoane WiMAX la inceputul lui 2008," a anuntat Nokia intr-o declaratie. Bineinteles, daca traiti in Coreea, beneficiati deja de WiMAX pe terminale funky, cum ar fi Samsung P9000.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×