Apple Black Hole, iPhone din anul 2020?

2.609 ori
<b>Apple Black Hole, iPhone din anul 2020?</b>Creat de designerul Josselin Zaigouche, acest concept de telefon Apple al anului 2020 este un raspuns la intrebarea "cum vor arata gadgeturile in 10 ani"? iPhone-ul viitorului este mai aproape de SF decat de realitate, fiind bazat pe o tehnologie...

Creat de designerul Josselin Zaigouche, acest concept de telefon Apple al anului 2020 este un raspuns la intrebarea "cum vor arata gadgeturile in 10 ani"? iPhone-ul viitorului este mai aproape de SF decat de realitate, fiind bazat pe o tehnologie holografica, dupa cum puteti vedea in imagini.

Apple Black Hole include 4 unitati: dockul pentru incarcare, unitatea Prism, terminalul Black Hole si cutia originala specifica Apple. Veti folosi telefonul futurist intr-un mod foarte original: bila sa centrala va levita atunci cand veti deschide palma, iar toate functiile vor putea fi controlate in aer prin intermediul unei interfate, ce va fi afisata prin holograme.

Black Hole poate fi conectat la dockul sau pentru a fi folosit ca un terminal desktop, proiectia continuand si astfel. Banuim ca si tastatura virtuala va fi proiectata holografic, iar handsetul va fi bazat si pe control prin gesturi.

Apple Black Hole, iPhone din anul 2020?

Apple Black Hole, iPhone din anul 2020?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×