Telefoane Sony Ericsson cu Windows Phone 7... În curând, poate la MWC 2011?

1.356 ori
<b>Telefoane Sony Ericsson cu Windows Phone 7... În curând, poate la MWC 2011?</b>Sony Ericsson se numără printre foarte puținele branduri de top care nu au anunțat încă vreun model Windows Phone 7, mulțumindu-se să își îmbunătățească portofoliul XPERIA. Poate a necesitat PSP Phone prea multă pregătire, sau poate ni se...

Sony Ericsson se numără printre foarte puținele branduri de top care nu au anunțat încă vreun model Windows Phone 7, mulțumindu-se să își îmbunătățească portofoliul XPERIA. Poate a necesitat PSP Phone prea multă pregătire, sau poate ni se pregătește vreo tabletă surpriză, dar întârzierea este inexplicabilă.

Digitimes ne informează că pe lângă numeroasele modele XPERIA cu Android la bord ar trebui să ne așteptăm în următoarele luni și la un smartphone SE cu WP7 la bord. Aceeași sursă a informațiilor menționează și că Sony Ericsson va profita din plin de resursele Sony, echipându-și telefoanele cu tehnologie specifică televizoarelor Bravia, dar și funcții de gaming a la PSP.

Va fi interesant să vedem cum se vor împăca funcțiile PSP cu integrarea lui Xbox Live pe noile smartphone-uri, dar totul e posibil în ziua de azi. Mobile World Congress este aproape și ne va da câteva răspunsuri în această privință.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×