10 miliarde de aplicații descărcate prin App Store; Apple premiază un norocos

1.347 ori
<b>10 miliarde de aplicații descărcate prin App Store; Apple premiază un norocos</b>Apple tocmai a anunțat atingerea a 10 miliarde de aplicații descărcate prin magazinul App Store. Norocosul care a descărcat softul cu numărul 10 miliarde a primit și un premiu: un cupon iTunes în valoare de 10.000 de dolari. &nbsp; La această oră...

Apple tocmai a anunțat atingerea a 10 miliarde de aplicații descărcate prin magazinul App Store. Norocosul care a descărcat softul cu numărul 10 miliarde a primit și un premiu: un cupon iTunes în valoare de 10.000 de dolari.

La această oră Apple App Store găzduiește peste 350.000 de aplicații pentru iPhone, iPod Touch și iPad, tableta beneficiind de peste 60.000 de aplicații native. Magazinul este disponibil în 90 de țări, iar aplicațiile sunt variate, încadrându-se în categorii precum Jocuri, Business, știri, Sport, Călătorii și multe altele.

Atingerea a 10 miliarde de aplicații descărcate este cu atât mai impresionantă cu cât numărul era de doar 2 miliarde în septembrie 2009, ajungând rapid la 3 miliarde în ianuarie 2010. Experții afirmă că App Store ar putea atinge 20 de miliarde de descărcări până la finalul anului, dacă va continua în același ritm, iar lansarea lui iPhone 4 prin Verizon își va aduce cu siguranță aportul.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×