Display ultra-rezistent pe telefoanele și tabletele viitorulului, prin tehnologia Dragontrail

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 2.507 ori
<b>Display ultra-rezistent pe telefoanele și tabletele viitorulului, prin tehnologia Dragontrail</b>Tehnologia Gorilla Glass, care protejează ecranele de pe numeroase smartphone-uri, are acum un rival pe măsură, sub numele de Dragontrail. Această tehnologie a fost creată de către Asahi Glass și poate fi urmărită în acțiune mai jos. &nbsp;...

Tehnologia Gorilla Glass, care protejează ecranele de pe numeroase smartphone-uri, are acum un rival pe măsură, sub numele de Dragontrail. Această tehnologie a fost creată de către Asahi Glass și poate fi urmărită în acțiune mai jos.

Asahi Glass speră să atingă o cotă de piață de 30% în următorii ani, iar Dragontrail ar putea face posibilă această performanță, garantând o rezistență extremă a display-urilor. Testele au arătat că Dragontrail este de 6 ori mai rezistent decât ecranele tradiționale din sticlă. Fie că sunt zgâriate cu o cheie, lovite cu ciocanul sau apăsate cu o presiune de 60 de kilograme, suprafețele din acest tip de sticlă rezistă.

Ele sunt deja luate în calcul pentru viitoare televizoare Sony, tablete și smartphone-uri. Avantajele acestei tehnologii sunt grosimea scăzută a display-urilor și faptul că va garanta o greutate redusă a terminalelor care vor încorpora noul tip de ecrane.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×