Display ultra-rezistent pe telefoanele și tabletele viitorulului, prin tehnologia Dragontrail

2.610 ori
<b>Display ultra-rezistent pe telefoanele și tabletele viitorulului, prin tehnologia Dragontrail</b>Tehnologia Gorilla Glass, care protejează ecranele de pe numeroase smartphone-uri, are acum un rival pe măsură, sub numele de Dragontrail. Această tehnologie a fost creată de către Asahi Glass și poate fi urmărită în acțiune mai jos. &nbsp;...

Tehnologia Gorilla Glass, care protejează ecranele de pe numeroase smartphone-uri, are acum un rival pe măsură, sub numele de Dragontrail. Această tehnologie a fost creată de către Asahi Glass și poate fi urmărită în acțiune mai jos.

Asahi Glass speră să atingă o cotă de piață de 30% în următorii ani, iar Dragontrail ar putea face posibilă această performanță, garantând o rezistență extremă a display-urilor. Testele au arătat că Dragontrail este de 6 ori mai rezistent decât ecranele tradiționale din sticlă. Fie că sunt zgâriate cu o cheie, lovite cu ciocanul sau apăsate cu o presiune de 60 de kilograme, suprafețele din acest tip de sticlă rezistă.

Ele sunt deja luate în calcul pentru viitoare televizoare Sony, tablete și smartphone-uri. Avantajele acestei tehnologii sunt grosimea scăzută a display-urilor și faptul că va garanta o greutate redusă a terminalelor care vor încorpora noul tip de ecrane.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×