Telefoanele cu clapeta rămân populare În Japonia, smartphone-urile sunt În scădere de cotă

816 ori
<b>Telefoanele cu clapeta rămân populare În Japonia, smartphone-urile sunt În scădere de cotă</b>întotdeauna când vedem un telefon nou cu clapetă, acesta e destinat fie pieței din Statele Unite, fie celei din Japonia, două țări mari consumatoare de handseturi cu acest format. Ei bine, Japonia duce pasiunea pentru "flip phones" la un nou nivel,...

întotdeauna când vedem un telefon nou cu clapetă, acesta e destinat fie pieței din Statele Unite, fie celei din Japonia, două țări mari consumatoare de handseturi cu acest format. Ei bine, Japonia duce pasiunea pentru "flip phones" la un nou nivel, dacă ne luăm după cele mai noi statistici.

E drept că în ultima vreme vedem telefoane cu clapeta și cu camera de 13 megapixeli, procesoare Snapdragon de ultimul tip, 2 GB RAM și ecrane HD sau chiar Full HD. Ei bine, aflați că în Japonia livrările de telefoane cu clapeta au crescut cu 5.7%, ajungând la 10.6 milioane de unități în 2014, în vreme ce livrările de smartphone-uri au scăzut cu 5.3% și nu e prima oară când se întâmpla acest lucru.

O problemă cu telefoanele high end o poate reprezenta prețul foarte ridicat al serviciilor de date din această țară. Evident exista și acel aspect al personalizării cu tot felul de mici lanyard-uri, brelocuri și tot felul de podoabe și cristale, la mare modă în Japonia, iar acestea sunt mai ușor de aplicat pe telefoane cu clapeta. Mai remarcăm și că populația niponă e în proces de îmbătrânire și e tradiționalista cu privire la telefoanele mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×