ASUS ar putea produce smartwatchuri fără Android Wear pe viitor

683 ori
<b>ASUS ar putea produce smartwatchuri fără Android Wear pe viitor</b>Cei de la ASUS ar putea să&nbsp;nu mai folosească Android Wear pe viitoarele lor modele smartwatch și asta din cauza nemulțumirilor cu privire la durata de viață a bateriei asociata acelor device-uri. &nbsp; Compania are deja în portofoliu modelul...

Cei de la ASUS ar putea să nu mai folosească Android Wear pe viitoarele lor modele smartwatch și asta din cauza nemulțumirilor cu privire la durata de viață a bateriei asociata acelor device-uri.

Compania are deja în portofoliu modelul ZenWatch, cu Android Wear la bord, iar cu ceva vreme în urma anunța că încearcă să realizeze un ceas care să ofere 7 zile de viață a bateriei. Aflăm că noul smartwatch nu va rula Android Wear, ci o altă platformă și că va folosi o versiune de procesor MediaTek special creată pentru purtabile. Rețineți că ASUS are în continuare planuri pentru un nou ZenWatch cu Android Wear, deci nu abandonează complet segmentul.

Informațiile vin chiar de la CEO-ul ASUS, Jerry Shen și ne intriga acea alegere de OS diferit pentru ceasul misterios de nouă generație. Am putea vedea o colaborare surpriză cu LG pentru un webOS modificat, poate o surpriză și mai mare prin utilizarea lui Tizen OS, dacă se obține licența de la Samsung. Există și opțiunea unui Firefox OS mai light și încă așteptăm ca Microsoft să facă o mișcare în zona software pentru purtabile... Să fie acesta secretul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×