Telefoanele de lux Gresso, acum cu diamante albe

Autor:  | Publicat în:  Gresso 1.427 ori
<b>Telefoanele de lux Gresso, acum cu diamante albe</b>In cazul in care doriti ceva mai mult decat luxul masinilor si al gadgeturilor de ultima ora, veti prefera cu siguranta un terminal din seria Avantgarde White Diamond, lansata de Gresso. Compania este deja celebra prin seriile Luna si Sol, pe care vi le...

In cazul in care doriti ceva mai mult decat luxul masinilor si al gadgeturilor de ultima ora, veti prefera cu siguranta un terminal din seria Avantgarde White Diamond, lansata de Gresso. Compania este deja celebra prin seriile Luna si Sol, pe care vi le prezentam anul trecut.

Carcasa noilor terminale este fabricata din lemn african vechi de 200 de ani, in vreme ce tastatura are o baza de titaniu. Dintre variantele noilor handseturi Gresso se remarca Royal White Diamonds, care soseste cu toate cele 23 de butoane acoperite cu diamante de 23.5 karate. In schimb, varianta Gresso White Diamond include pietre pretioase doar pe tastele navigationale. Ambele telefoane dispun de display-uri din cristal de safir, ce afiseaza imagini la rezolutii QVGA.

Tastele ambelor modele sunt fabricate din aur de 18 karate, iar daca nu va intereseaza doar lookul ci si specificatiile veti fi incantati sa aflati ca telefoanele Gresso ruleaza Windows Mobile 6 si sosesc cu camere de 2 megapixeli si sloturi pentru carduri microSD. De asemenea, pretioasele handseturi suporta conectivitate tri-band GSM, iar in ce priveste pretul, stim ca Gresso Royal White Diamonds va costa 33.000 de euro, in vreme ce Gresso White Diamond va fi al dumneavoastra pentru "doar" 9000 de euro. In cazul in care chiar doriti un Gresso in limuzina dumneavoastra, ar trebui sa va grabiti, deoarece vor fi fabricate doar 200 astfel de terminale.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×