Telefoanele "dosite" se vad la radiografie

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.422 ori
<b>Telefoanele "dosite" se vad la radiografie</b>Desi intelegem ca multe persoane sunt dependente de telefonul mobil, nici macar acestea nu ar incerca sa isi ascunda telefonul mobil... in dos. Lucru facut de 37 de puscariasi din Pakistan recent. Din nefericire pentru ei, paznicii inchisorii au aflat...

Desi intelegem ca multe persoane sunt dependente de telefonul mobil, nici macar acestea nu ar incerca sa isi ascunda telefonul mobil... in dos. Lucru facut de 37 de puscariasi din Pakistan recent.

Din nefericire pentru ei, paznicii inchisorii au aflat despre aceasta initiativa inedita, punandu-i capat. Doar 30 dintre cei 37 au "eliminat" handseturile pe cale naturala, in vreme ce 7 au avut nevoie de operatii. Banuim ca primii folosisera terminale de mici dimensiuni, eventual cu clapeta si in nici un caz cu antena.

In schimb, ultimii 7 optasera poate pentru iPhone-uri, care in aceasta situatie se dovedesc a fi o idee foarte proasta. Detinutii sa zica mersi ca nu s-a lansat inca XPERIA X1, un terminal destul de lung si nu prea usor de ascuns. Ne intrebam cum aveau de gand prizonierii sa foloseasca telefoanele, in special cele scoase pe cale chirurgicala.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×