Sony Ericsson lanseaza kitul software XPERIA X1 destinat developerilor

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 5.986 ori
<b>Sony Ericsson lanseaza kitul software XPERIA X1 destinat developerilor</b>Sony Ericsson a lansat ieri SDK-ul XPERIA X1, invitand developerii si creatorii de continuturi mobile sa profite de oportunitatea oferita de acest handset. Fie ca vorbim despre muzica, fotografie, email sau mesagerie instant, eventual jocuri, social...

Sony Ericsson a lansat ieri SDK-ul XPERIA X1, invitand developerii si creatorii de continuturi mobile sa profite de oportunitatea oferita de acest handset.

Fie ca vorbim despre muzica, fotografie, email sau mesagerie instant, eventual jocuri, social networking si aplicatii video, exista numeroase softuri pe care developerii le pot crea pentru XPERIA X1. Accentul se va pune atat pe functii multimedia, cat si pe productivitate, caci avem de-a face cu un smartphone Windows Mobile, la urma urmei.

Developerii pot utiliza SDK-ul Windows Mobile gratuit, pentru a produce aplicatii variate, care vor raspunde cerintelor publicului, oferind experiente multimedia deosebite pe acest telefon. SDK-ul Sony Ericsson pentru Windows Mobile 6.1 va fi disponibil pentru download in curand pe site-ul Sony Ericsson Developer World.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×