Velocity Mobile prezinta interfata Odyssey, mai buna decat TouchFLO 3D?

1.156 ori
<b>Velocity Mobile prezinta interfata Odyssey, mai buna decat TouchFLO 3D?</b>Numele Velocity Mobile ar trebui sa va fie cunoscut, deoarece compania se vrea a fi un nou jucator pe piata telefoanelor Windows Mobile. Producatorul are chiar un terminal, Velocity Mobile 103, care a trecut de testele FCC. Iata ca dupa cateva luni de la...

Numele Velocity Mobile ar trebui sa va fie cunoscut, deoarece compania se vrea a fi un nou jucator pe piata telefoanelor Windows Mobile. Producatorul are chiar un terminal, Velocity Mobile 103, care a trecut de testele FCC.

Iata ca dupa cateva luni de la aparitia primelor informatii despre handsetul Velocity Mobile pe Internet, putem arunca o privire si asupra interfatei dezvoltate de companie, Odyssey. Aceasta este extrem de simpla si aminteste de cea de pe telefoanele HTC, plus ca ne incanta intotdeauna sa vedem noi customizari ale UI-ului standard Windows Mobile.

Velocity Mobile afirma ca interfata nu a fost creata doar pentru a arata "cool", ci pentru a fi utila si familiara. In plus, trebuie mentionat faptul ca Odyssey se poate updata prin intermediul unei conexiuni wireless, oriunde v-ati afla si orice terminal ati folosi. Toolbar-ul inclus integreaza un task manager si ofera o experienta in stil desktop, fiind accesibil prin "maturarea" cu degetul a logo-ului Velocity.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×