Telefoanele Elephone vor sosi din septembrie și în România; prin intermediul unui distribuitor autorizat

Autor:  | Publicat în:  Elephone 2.087 ori
<b>Telefoanele Elephone vor sosi din septembrie și în România; prin intermediul unui distribuitor autorizat</b>&Icirc;n ultima vreme vă prezentăm o multitudine de smartphone-uri și tablete din China, produse care pe l&acirc;ngă prețurile foarte bune, reușesc să ofere și specificații high-end. Un astfel de producător ce are &icirc;n portofoliu...

În ultima vreme vă prezentăm o multitudine de smartphone-uri și tablete din China, produse care pe lângă prețurile foarte bune, reușesc să ofere și specificații high-end. Un astfel de producător ce are în portofoliu smartphone-uri care mai de care mai atractive, este și Elephone, firmă despre care v-am mai vorbit.

Astăzi, prin intermediul Gadget.ro, aflăm că telefoanele Elephone vor ajunge oficial și la noi în țară chiar începând din luna septembrie a acestui an. Din câte se pare, de vânzarea acestor device-uri se va ocupa un distribuitor autorizat - una dintre companiile locale ce rebranduiește telefoane din China.

Potrivit informațiilor dezvăluite, ultimele negocieri au loc zilele acestea, urmând ca și contractul să fie semnat. Aparent, prețurile telefoanelor importate nu vor suferi adaosuri comerciale suplimentare (preț din China + TVA). De asemenea, cumpărătorii vor primi și garanție asigurată la nivel local.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×