Display-ul lui iPhone 6s prezentat înre-un prim clip hands on (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.289 ori
<b>Display-ul lui iPhone 6s prezentat înre-un prim clip hands on (Video)</b>Scăpările legate de iPhone 6s continuă şi se intensifică, ele nefiind doar la nivelul unor fotografii hands on sau imagini neclare. Azi vedem un clip hands on cu rama metalică a noului telefon, care teoretic ar trebui sa dezvăluie şi mecanismul...

Scăpările legate de iPhone 6s continuă şi se intensifică, ele nefiind doar la nivelul unor fotografii hands on sau imagini neclare. Azi vedem un clip hands on cu rama metalică a noului telefon, care teoretic ar trebui sa dezvăluie şi mecanismul Force Touch.

Păcat că nu am văzut o separare clară a panoului LCD de rama metalică, pentru a afla dacă există şi acel mecanism. La ultimele scăpări legate de noul iPhone nu constatăm prea multe schimbări faţă de iPhone 6, cel puţin la capitolul design. Amplasarea componentelor va fi totuşi schimbată puţin şi am aflat printr-o scăpare recentă că noul venit va fi mai gros decât predecesorul său.

Display-ul și rama metalică a lui iPhone 6s primesc un clip hands on şi nou unboxing (Video)

Scopul ar fi de a creşte rezistenta terminalului la îndoire şi a evita un eventual Bendgate, folosind si un nou tip de aluminiu. Revenind la scăparea de faţă, dacă ne luăm strict după rama metalică, dimensiunea generală şi formatul telefonului nu s-au schimbat, iar mutarea unor componente are de-a face fie cu integrarea actuatorului Force Touch, fie cu o baterie mai mare. Vă reamintesc că noul iPhone ar putea debuta pe 9 septembrie, conform ultimelor zvonuri.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×