iPhone-ul aurit, o bijuterie de 16GB si 24 de karate

1.241 ori
<b>iPhone-ul aurit, o bijuterie de 16GB si 24 de karate</b>Am mai vazut telefoane aurite pana acum, dar si telefoane pentru care cuvantul de ordine era "lux", cum ar fi Vertu, dar pentru iPhone-ul de 16GB aceasta "poleire" cu metal pretios este o premiera. Cei de la Goldstriker ofera o varianta de 16GB a...

Am mai vazut telefoane aurite pana acum, dar si telefoane pentru care cuvantul de ordine era "lux", cum ar fi Vertu, dar pentru iPhone-ul de 16GB aceasta "poleire" cu metal pretios este o premiera.

Cei de la Goldstriker ofera o varianta de 16GB a celebrului iPhone, suflata cu aur de 24 de karate. De parca telefonul nu ar fi fost destul de alunecos si un "magnet" pentru amprente de grasime, stratul de aur ii adauga extra stralucire si o metoda de a lasa urme pe carcasa terminalului. Aceasta versiune pretioasa a handsetului produs de Apple costa 1770 de dolari, echivalentul unui MacBook Pro.

Practic, iPhone-ul aurit face cat 3 iPhone-uri in varianta nepoleita cu aur, dar daca doriti sa iesiti in evidenta veti plati oricat pentru acest lux. In timp ce admiram aceasta varianta aurita, putem spune ca asteptam cu nerabdare lansarea SDK-ului iPhone peste 3 zile, care va fi adevaratul "aur" pentru acest telefon mobil, de vreme ce va da startul unei pleiade de lansari de softuri, va imbunatati experientele de gaming si va rezolta problemele cu softurile third party.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×