5 noi telefoane Sony Ericsson gata de lansare la Mobile World Congress!

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.675 ori
<b>5 noi telefoane Sony Ericsson gata de lansare la Mobile World Congress!</b>Sony Ericsson se pregateste intens de Mobile World Congress, fostul 3GSM cu telefoane de top printre care se numara si modelele G700i, G900i, W980i, Z770i si K820i. Singurul terminal care ne onoreaza cu o poza este asa zis-ul telefon "Madonna", W980i din...

Sony Ericsson se pregateste intens de Mobile World Congress, fostul 3GSM cu telefoane de top printre care se numara si modelele G700i, G900i, W980i, Z770i si K820i. Singurul terminal care ne onoreaza cu o poza este asa zis-ul telefon "Madonna", W980i din aceasta imagine:

Primul dintre acestea, modelul G700i este dotat cu un display cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si poate fi controlat prin comanda vocala. De asemenea handsetul suporta Java, si playback al fisierelor video in format MPEG4 si 3GP plus playback audio pentru MP3-uri si fisierele AMR. In ce priveste conectivitatea, G700i opereaza in retele GSM, GPRS si WCDMA.

G900i va fi de asemenea dotat cu un display cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, avand aceleasi specificatii tehnice la capitol conectivitate si playback audio/video. Vom afla de abia in cadrul Mobile World Congress ce separa cele 2 terminale, care nu pot fi chiar identice.

Intre timp modelul W980i are sectiunea sa de site pregatita pentru lansare, fara specificatii tehnice, dar cu mentionarea tehnologiilor Mega Bass, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick Micro si M2, sub trademarkul Sony. Am observat si prezenta optiunii de a efectua apeluri video.

Exact la fel arata si pagina lui Z770i, cu aceleasi tehnologii listate, plus suport pentru videoconvorbiri. Cei de la Sony Ericsson Blog au insa si informatii despre telefonul K820i, care se pare ca va fi un Cybershot dotat cu o camera de 5 megapixeli. Datele vin pe filiera oficiala, dar este foarte posibil sa fie doar speculatii, iar intomobile ne prezenta acest terminal in imaginea urmatoare, inca din ianuarie (tot sub forma de zvon):

Toate acese neclaritati si speculatii vor disparea duminica seara, cand Sony Ericsson va debuta prematur in cadrul Mobile World Congress, cu obisnuitele discursuri si anunturi. Ramaneti pe mobilissimo pentru a prinde "la cald" toate cele 5 noi telefoane Sony Ericsson.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×