Motorola brevetează un telefon pliabil dual display, care devine tabletă

964 ori
<b>Motorola brevetează un telefon pliabil dual display, care devine tabletă</b>Vedem astăzi și un brevet marca Motorola ce face referire la un smartphone pliabil, telefon care cel puțin pe hârtie se prezintă tare bine. Produsul vine echipat cu un display dual și odată ce întreg asamblul este deschis avem parte de o tabletă

Şi Motorola vrea să creeze un telefon similar cu ZTE Axon M,  judecând după cel mai nou brevet al său. Face referire la un telefon dual display, cu o balama pe mijloc, pliabil şi care poate deveni tabletă. Avem detalii mai jos.

Brevet Motorola

Am văzut această reţetă de zeci de ori, la Microsoft şi Samsung, prin propriile lor brevete. Acum şi Moto vrea să intre în această zonă şi sunt sigur că vor găsi o metodă să includă şi modularitatea în ecuaţie. Brevetul acesta pe care îl vedeţi în imagini a fost înaintat la WIPO pe 13 septembrie 2016 şi face referire la un terminal pliabil care poate fi deschis ca o tabletă.

Brevet Motorola

Brevetul era aprobat şi acordat pe 13 martie 2018. Rezultatul este un device care se poartă ca un smartphone când este închis şi ca o tabletă când este deschis. Terminalul va avea camera principală poziţionată în stânga sus, iar difuzorul în dreapta sus. Există şi o balama la mijloc pentru flexare. Cele două ecrane se pot unifica şi funcţiona ca un spaţiu comun de afişaj.

Moto ar avea de gând şi să lanseze o husă specială, cu rol de protecţie şi încărcare wireless. Se va putea scoate foarte uşor şi are şi un decupaj special pentru cameră. Indicii despre un produs de gen apăreau de la Yang Yuanqing, CEO Motorola încă de la MWC 2018. Cum următorul mare tech show ar fi Computex în această vară, aşteptam acolo inovaţii din această zonă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×