Telefoanele Samsung Galaxy A (2016) se pregătesc de actualizarea la Android Nougat

3.518 ori
<b>Telefoanele Samsung Galaxy A (2016) se pregătesc de actualizarea la Android Nougat</b>Nu doar modelele flagship din portofoliul Samsung se pregătesc de actualizarea la Android 7.0 Nougat ci și terminale din zona mid-range precum cele incluse în gama Galaxy A (2016). Descoperim astăzi că următoarele smartphone-uri din lista de mai jos vor

Suntem în acea perioadă a anului în care producătorii de telefoane au început să pregătească sau să ofere actualizări software, pentru a încheia anul cu cele mai importante terminale aduse la zi. Am văzut Huawei şi Sony făcând asta, cu accentul pe flagshipuri totuşi, iar acum Samsung pregăteşte actualizarea la Nougat şi pentru modele midrange, precum cele din gama Galaxy A (2016).

Surse apropiate ale celor de la SamMobile ar fi aflat că Samsung ar avea de gând să actualizeze toate modelele Galaxy A (2016) la cel mai nou Android, deşi nu a fost precizat şi când se va întâmpla acest lucru, sau dacă se va întâmpla în etape. Pe listă se află modelele Galaxy A3, A5, A7, A8, A9 şi A9 pro şi ceva îmi spune că actualizarea va sosi la puţin timp după ce sunt anunţate şi variantele Galaxy A (2017).

Acest anunţ e aşteptat în luna curentă, decembrie. Şansele sunt mari totuşi că softul cel nou să vină de abia la anul, pentru că trebuie efectuate teste, e nevoie de aprobarea operatorilor şi mai sunt aspecte de reglat. Nu vă faceţi totuşi prea mari speranţe şi pentru modelele Galaxy A de prima generaţie totuşi, deşi nu ar avea vreun impediment să ruleze cel mai nou Android, din punct de vedere al performanţei.

Vă reamintesc că Samsung pregăteşte și release-ul Nougat şi pentru Galaxy S6, S7, S7 Edge, Note 5 şi Galaxy Tab S2.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×