Telefoanele Samsung Galaxy A (2017) ar putea sosi cu ecrane cu muchii curbate

3.306 ori
<b>Telefoanele Samsung Galaxy A (2017) ar putea sosi cu ecrane cu muchii curbate</b>Am tot văzut teste benchmark asociate noilor smartphone-uri din seria Galaxy A (2017), dar din păcate nici o imagine sau măcar randare cu aceste handset-uri. Din câte se pare, ni se pregătește o schimbare majoră la capitolul design după cum aflăm astăzi

Se pare că e ziua şi zvonul legat de telefoanele Samsung Galaxy A (2017), care ar urma să sosească în această lună. Azi descoperim că aceste terminale ar putea avea ecrane cu muchii curbate, după modelul lui Note 7, S7 Edge şi S6 Edge.

E un fel de tradiţie ca în ultimii ani modelele midrange Samsung să împrumute câteva dintre trăsăturile telefoanelor high end şi flagshipurilor. Întâi a fost designul unibody metalic pentru prima generaţie Galaxy A, inspirat de Galaxy Alpha, apoi s-a trecut la faţă şi spate din sticlă, cu rama metalică intre, după model Galaxy S6.

Logica spune că o trecere la un ecran curbat pe margini şi spate de asemenea curbat e ceea ce urmează. Gama Galaxy A 2017 va include atât modele de buget ca Galaxy A3 (2017), cât şi midrange ca Galaxy A5 şi A7, dar şi high end, precum A9. Sosirea acestor smartphone-uri are şi rolul de a prefaţa Galaxy S8, putem spune, mai ales că acestea sunt probabil ultimele handseturi lansate înaintea flagshipului.

Aşteptaţi-vă şi la Nougat preinstalat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×