Telefoanele Samsung Galaxy A (2017) ar putea sosi cu ecrane cu muchii curbate

3.359 ori
<b>Telefoanele Samsung Galaxy A (2017) ar putea sosi cu ecrane cu muchii curbate</b>Am tot văzut teste benchmark asociate noilor smartphone-uri din seria Galaxy A (2017), dar din păcate nici o imagine sau măcar randare cu aceste handset-uri. Din câte se pare, ni se pregătește o schimbare majoră la capitolul design după cum aflăm astăzi

Se pare că e ziua şi zvonul legat de telefoanele Samsung Galaxy A (2017), care ar urma să sosească în această lună. Azi descoperim că aceste terminale ar putea avea ecrane cu muchii curbate, după modelul lui Note 7, S7 Edge şi S6 Edge.

E un fel de tradiţie ca în ultimii ani modelele midrange Samsung să împrumute câteva dintre trăsăturile telefoanelor high end şi flagshipurilor. Întâi a fost designul unibody metalic pentru prima generaţie Galaxy A, inspirat de Galaxy Alpha, apoi s-a trecut la faţă şi spate din sticlă, cu rama metalică intre, după model Galaxy S6.

Logica spune că o trecere la un ecran curbat pe margini şi spate de asemenea curbat e ceea ce urmează. Gama Galaxy A 2017 va include atât modele de buget ca Galaxy A3 (2017), cât şi midrange ca Galaxy A5 şi A7, dar şi high end, precum A9. Sosirea acestor smartphone-uri are şi rolul de a prefaţa Galaxy S8, putem spune, mai ales că acestea sunt probabil ultimele handseturi lansate înaintea flagshipului.

Aşteptaţi-vă şi la Nougat preinstalat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×