Telefoanele Samsung Miniskirt Season 2 lansate oficial

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.021 ori
<b>Telefoanele Samsung Miniskirt Season 2 lansate oficial</b>Modelele din seria Miniskirt Season 1 s-au vandut in peste 1 milion de exemplare, in urma cu un an, in Coreea, iar Samsung spera sa repete succesul cu terminalele din seria Miniskirt Season 2. Aceste handseturi tintesc un public feminin, format din...

Modelele din seria Miniskirt Season 1 s-au vandut in peste 1 milion de exemplare, in urma cu un an, in Coreea, iar Samsung spera sa repete succesul cu terminalele din seria Miniskirt Season 2.

Aceste handseturi tintesc un public feminin, format din adolescente in special, care adora functia principala a noilor telefoane: Smile Shot. Aceasta presupune detectarea automata a zambetului persoanei fotografiate cu ajutorul camerei telefoanelor din seria MiniSkirt. Pe lista de specificatii tehnice ale handseturilor descoperim keypaduri cu feedback bazat pe vibratii plus feature-uri SMS si alte servicii de mesagerie.

Telefoanele Samsung Miniskirt Season 2 sunt slidere cu o grosime de 10.9 mm si dotate cu camere de 2 megapixeli. Pretul oficial al noilor modele nu a fost inca anuntat, dar speculatiile estimeaza ca handseturile nu vor costa mai mult de 500 de dolari. Ramane de vazut daca succesul inregistrat in randul adolescentelor din Asia se va repeta si atunci cand Miniskirt Season 2 va poposi in SUA si Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×