Telefoanele Windows 7 pentru developeri vor sosi saptamana viitoare

995 ori
<b>Telefoanele Windows 7 pentru developeri vor sosi saptamana viitoare</b>Desi erau asteptate sa soseasca in aceasta saptamana, iata ca telefoanele Windows 7 destinate developerilor vor fi livrate de abia saptamana viitoare, conform lui Brandon Watson. &nbsp; &nbsp; Livrarile incep de luni, 19 iulie, cu mentiunea ca nu toate...

Desi erau asteptate sa soseasca in aceasta saptamana, iata ca telefoanele Windows 7 destinate developerilor vor fi livrate de abia saptamana viitoare, conform lui Brandon Watson.

Livrarile incep de luni, 19 iulie, cu mentiunea ca nu toate cererile vor fi onorate. Accentul se va pune pe laboratoarele de teste si companiile specializate pe dezvoltarea de aplicatii, care vor primi variante preview ale handseturilor dotate cu Windows Phone 7. Developerii interesati vor trebui sa trimita un email la wp7req@microsoft.com, urmand a fi contactati de un reprezentant Microsoft apoi.

Telefoanele preview sunt in numar limitat, iar in ce priveste mailul mentionat mai sus, el va trebui sa includa: numele developerului, numele companiei, orasul in care se afla developerul si aplicatiile pe care specialistul le va dezvolta pentru terminalul primit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×