Telefoanele Windows Mobile au acum o interfata Smart Touch

Autor:  | Publicat în:  Software 1.172 ori
<b>Telefoanele Windows Mobile au acum o interfata Smart Touch</b>Le-a luat celor de la Giga-Byte un an sa procedeze ca HTC, dar rezultatul este totusi impresionant: smartphone-urile Windows Mobile GSmart vor folosi o noua interfata, pe care o puteti admira in actiune dand click pe imaginea urmatoare pentru a fi...

Le-a luat celor de la Giga-Byte un an sa procedeze ca HTC, dar rezultatul este totusi impresionant: smartphone-urile Windows Mobile GSmart vor folosi o noua interfata, pe care o puteti admira in actiune dand click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un clip video de prezentare (in rusa):

Interfata pe care o puteti vedea testata poarta numele de "Smart Touch" si va fi orientata catre controlul prin gestica si navigarea cu ajutorul interactiunii cu degetele utilizatorului. Astfel, numeroase aplicatii de pe telefonul Windows Mobile utilizat vor fi pornite direct din ecranul Home. Versiunea chinezeasca a acestei interfate este disponibila inca din aprilie, dar prezinta probleme de incompatibilitate.

Se pare ca acestea au fost rezolvate, astfel ca versiunea europeana nu va mai include buguri si va fi lansata "candva in mai". E ciudat sa vedem ca la aproape un an dupa lansarea lui iPhone, marii producatori se mai chinuie sa-i copieze interfata, cand este foarte posibil ca Apple sa foloseasca un nou UI pe iPhone 3G, facand vechea interfata demodata.

Clip:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×