LG Synthesis, un telefon cu un design mai bun decat iPhone

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.822 ori
<b>LG Synthesis, un telefon cu un design mai bun decat iPhone</b>In cazul in care nu ati mai vazut un telefon LG aratos de mult, va prezentam modelul Synthesis, concept participant la concursul de design organizat de producatorul de terminale mobile. Synthesis a fost creat de catre designerul Andrew Suenghyun Kim si...

In cazul in care nu ati mai vazut un telefon LG aratos de mult, va prezentam modelul Synthesis, concept participant la concursul de design organizat de producatorul de terminale mobile.

Synthesis a fost creat de catre designerul Andrew Suenghyun Kim si este inspirat din procesul de fotosinteza. Handsetul isi poate incarca headsetul Bluetooth cu ajutorul panourilor solare, dar aici se termina interactiunea sa cu mediul inconjurator. Din aceeasi tematica, descoperim un display care afiseaza "bule" facand interfata sa para mai vie si animata.

Tot pe tema naturii merge si dockul de incarcare, care are si rolul de speaker, acesta avand forma unei ramuri de copac. Lista de specificatii a telefonului LG Synthesis este impresionanta, de la display-ul touchscreen AMOLED de 3.5 inch, pana la camera de 5 megapixeli si memoria SSD de 16 sau 32GB. Acest concept include si o camera frontala pentru videoconvorbiri cu rezolutie de 1.3 megapixeli.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×