Kyocera W54K, telefonul TV acum in Japonia

1.980 ori
<b>Kyocera W54K, telefonul TV acum in Japonia</b>Kyocera, unul dintre cei mai importanti jucatori asiatici pe piata telefoanelor mobile tocmai a lansat terminalul W54K in Japonia. Iata-l in imaginea urmatoare, in toata splendoarea sa: Acest telefon mobil slim include un display cu o diagonala de 2.7...

Kyocera, unul dintre cei mai importanti jucatori asiatici pe piata telefoanelor mobile tocmai a lansat terminalul W54K in Japonia. Iata-l in imaginea urmatoare, in toata splendoarea sa:

Acest telefon mobil slim include un display cu o diagonala de 2.7 inch si cu suport pentru o rezolutie WQVGA de 240x400 pixeli. De asemenea, handsetul se axeaza pe suportul TV, atuul sau principal si motivul pentru care publicul japonez va dori sa il cumpere. Astfel de caracteristici sunt destul de normale pentru un telefon asiatic, cu mentiunea ca, pentru a pune functiune serviciile de televiziune mobila pe W54K va trebui sa rotim ecranul catre o pozitie orizontala.

Desi in Europa este trendy sa afirmi ca fumatul si televizorul sunt daunatoare, in ce priveste cel din urma viciu, japonezii nu sunt deloc de acord cu noi. Astfel, pana si banalele console Nintendo si Sony (DS si PSP) au primit diverse accesorii care permit utilizarea serviciilor locale de televiziune. Aceste feature-uri, intalnite la 90% dintre telefoanele japoneze ne fac sa ne intrebam ce fel de televiziune au asiaticii, de vreme ce aceasta merita privita chiar si din mers.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×