Telefon cu Android și procesor Intel prezentat În Africa - Yolo

1.135 ori
<b>Telefon cu Android și procesor Intel prezentat În Africa - Yolo</b>M-am obișnuit de-a lungul timpului să aud de telefoane lansate special pentru Europa, SUA, India, China sau Japonia. Sunt piețe mari și cu caracteristici aparte, logic să fie lansate și telefoane care să se plieze pe nevoile lor în ce privește...

M-am obișnuit de-a lungul timpului să aud de telefoane lansate special pentru Europa, SUA, India, China sau Japonia. Sunt piețe mari și cu caracteristici aparte, logic să fie lansate și telefoane care să se plieze pe nevoile lor în ce privește comunicare. Țările africane pot fi considerate 100%, state emergente cu deschidere spre telefoane de tip entry-level.

Intel a prezentat un smartphone cu Android și CPU de la compania americană. Lansarea a avut loc în Kenya. Specificațiile sunt clasice pentru un telefon de buget: display de 3.5 inch cu rezoluție 340x480 pixeli, procesor single core la 1.2 GHz, preț de 125 dolari. Androidul instalat pare a fi de ultimă generație și fără customizarea specifică unui producător, un fel de Nexus entry-level. Procesorul integrat pe Yolo poartă indicativul Z2420 și a fost optimizat spre a reda clipuri la calitate 1080p, dar și să aducă un plus pe partea de autonomie.

Smartphone-ul Intel va fi adus în piețele emergente, România se încadrează printre ele ca și poziționare și s-ar putea să-l vedem în oferta magazinelor din 2013.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×