Primele machete de iPhone 6 apar și in România prin intermediul unui retailer local de accesorii pentru telefoane

1.884 ori
<b>Primele machete de iPhone 6 apar și in România prin intermediul unui retailer local de accesorii pentru telefoane</b>Ați observat probabil că o multitudine de publicații din toată lumea, plus retaileri de tot soiul publică fotografii cu machete de iPhone 6. Pentru că România e mare consumatoare de produse Apple, au ajuns și la noi în țara machete de acest gen,...

Ați observat probabil că o multitudine de publicații din toată lumea, plus retaileri de tot soiul publică fotografii cu machete de iPhone 6. Pentru că România e mare consumatoare de produse Apple, au ajuns și la noi în țara machete de acest gen, iar unele dintre ele au poposit la Mobiledirect.ro.

Cu acest retailer am colaborat pentru testarea a numeroase huse excelente și variate pentru telefoane mobile. Probabil vă amintiți că datorită lor am avut și o mică premieră, prezentându-vă o unitate dummy iPhone 5c cu câteva zile înainte de lansarea sa. în cele din urmă s-a dovedit că designul era cel real, iar macheta era inspirată după un device autentic.

Macheta iPhone 6

De această dată e rândul lui iPhone 6 să sosească la Mobiledirect.ro, sub forma unei machete din aluminiu folosită pentru a fabrica huse cât mai potrivite. Ignorăm aspectul de press papier al acestui device și observăm faptul că are un difuzor singular în partea inferioară, iar forma butoanelor de volum e schimbată față de ceea ce știam până acum. Terminalul nu pare prea mare, deci sunt curios dacă are diagonală de 4.7 inch, cum se zvonește.

Primele machete de iPhone 6 apar și in România, prin intermediul unui retailer local de accesorii pentru telefoane

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×