Telefon cu utilizare globala, de la National Geographic

Autor:  | Publicat în:  Inedit 863 ori
<b>Telefon cu utilizare globala, de la National Geographic</b>Daca sunteti un reporter , exista o sansa destul de mare sa va aflati la un moment dat prin savana din Africa, in Muntii Himalaya a doua zi, ca ziua urmatoare sa va plimbati prin deserturile din Australia. E o lume destul de mare si este dificil sa ramai...

Daca sunteti un reporter , exista o sansa destul de mare sa va aflati la un moment dat prin savana din Africa, in Muntii Himalaya a doua zi, ca ziua urmatoare sa va plimbati prin deserturile din Australia. E o lume destul de mare si este dificil sa ramai conectat cand sari de pe un continent pe altul. De asemenea, poate fi si destul de scump.

De aceea National Geographic a conceput Talk Abroad Travel Phone, un dispozitiv capabil sa receptioneze si sa initieze convorbiri convenabile ca pret in peste 100 de tari. El poate fi folosit imediat dupa ce a fost scos din cutie, fiind util pentru orisicine, inclusiv unui student, celor care pleaca in vacanta sau la cei care calatoresc cu afaceri.

Telefonul va fi disponibil in urmatoarea luna fara contract si cu gratuitate la primirea apelurilor, "in majoritatea pietelor internationale".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×