Telefon de lux Tag Heuer - modelul Link Phone vine cu Android... rootat?! (Video)

2.646 ori
<b>Telefon de lux Tag Heuer - modelul Link Phone vine cu Android... rootat?! (Video)</b>Fiind pasionați de tehnologie mai mult decât de "designuri de fițe", ce ne-a amuzat la această știre este nu faptul că Tag Heuer ne oferă un telefon de mii de euro, ci faptul că acesta vine rootat. Pe când și o inițiativă similară de la marii...

Fiind pasionați de tehnologie mai mult decât de "designuri de fițe", ce ne-a amuzat la această știre este nu faptul că Tag Heuer ne oferă un telefon de mii de euro, ci faptul că acesta vine rootat. Pe când și o inițiativă similară de la marii jucători ca Sony Ericsson sau Motorola?

Ei bine, revenind la Tag Heuer Link Phone, acest terminal de lux costă 6700 de dolari și vine cu specificații destul de modeste, față de prețul său. Terminalul încorporează un display touch de 3.5 inchi, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, o cameră de 5 megapixeli cu autofocus, 256 MB memorie internă și vine la pachet cu un card de 8GB.

Același Link Phone, care prin conversie costă 4700 de euro este împodobit cu aur de 18 carate și diamante, iar partea sa din spate este acoperită cu piele de aligator sau șopârlă. Terminalul rulează Android 2.2, vine cu o baterie de 1400 mAh și suporta conectivitate EDGE/HSUPA. Tag Heuer afirma că acest model este foarte rezistent, dar ce ne amuză pe noi este faptul că găsim Superuser pe acest telefon, semn clar că avem de-a face cu un model rootat.

Dovada? Clipul de mai jos la minutul 1:18.

Rootat

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×