500.000 de deviceuri Android sunt activate zilnic

Autor:  | Publicat în:  Android 1.291 ori
<b>500.000 de deviceuri Android sunt activate zilnic</b>O altă țintă a fost atinsă de Google și al său sistem de operare mobil. Recent a fost anunțată atingerea pragului de jumătate de milion de device-uri Android activate zilnic. Anunțul vine din partea celui care coordonează Android - Andy Rubin....

O altă țintă a fost atinsă de Google și al său sistem de operare mobil. Recent a fost anunțată atingerea pragului de jumătate de milion de device-uri Android activate zilnic. Anunțul vine din partea celui care coordonează Android - Andy Rubin. Android are un singur rival de talia sa - iOS de la Apple. Ei nu oferă astfel de date ca să putem face o comparație.

Creșterea Android a fost puternică și chiar abruptă pe alocuri. Asta și pentru că avem o gamă foarte largă de telefoane de la cele din zona de buget redus în genul LG Optimus One P500 la supertelefoane de genul Samsung Galaxy S II.

Apple se estimează că a vândut 108 milioane de iPhone-uri. Dacă facem o împărțire se ajunge la o cifră de 300.000 de activări pe zi. Comparația nu este relevantă. iOS se regăsește doar pe iPhone și iPad pe când Android însumează o sumă de dispozitive de la o multitudine de companii. și nu degeaba a ajuns Apple a fi evaluat drept cel mai valoros brand din lume.

Este și o discuție ce pare fără de sfârșit pe bloguri, twitter sau facebook în care se discută de plusurile sau minusurile Android sau iOS. Voi de partea cărui sistem de operare sunteți și dacă se poate o scurtă motivație.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×