Telefon dual display de la Microsoft? Compania condusă de Ballmer are brevetul!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.364 ori
<b>Telefon dual display de la Microsoft? Compania condusă de Ballmer are brevetul!</b>Microsoft a brevetat recent un telefon cu un ecran dual, pe fondul unei creșteri a popularității acestor terminale. Aici amintim doar 2 exemple: telefonul Kyocera Echo și tableta Sony S2, ambele adoptând display-uri duale, dar în formaturi diferite....

Microsoft a brevetat recent un telefon cu un ecran dual, pe fondul unei creșteri a popularității acestor terminale. Aici amintim doar 2 exemple: telefonul Kyocera Echo și tableta Sony S2, ambele adoptând display-uri duale, dar în formaturi diferite.

Compania din Redmond aduce ceva în plus: un device dual screen cu un display detașabil, după cum arată și imaginea de mai sus, provenită din brevetul oficial. Documentele afirmă că terminalul va afișa continuri ce se schimbă dinamic pe un ecran, în funcție de ce este afișat pe celălalt. Cele două display-uri oferă funcții separate, iar unul dintre ecrane poate fi folosit chiar ca modalitate de control pentru ecranul mai mare. Acest mecanism ne amintește de consola Nintendo DS, în afară diferenței de dimensiune între afișaje.

Rezultatul acestui brevet Microsoft este un terminal de mari dimensiuni, care pare exagerat pentru cerințele din ziua de azi. Să fie totuși vorba de o tabletă cu format nou? Dacă nu am fi văzut deja pe piață modele cu ecrane duale, am fi considerat acest device doar un alt concept, dar acum există speranța unui produs real.

Iată și cum ar putea arăta telefonul:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×