Cameră 3D pe următorul iPhone?! Iată-l pe iPhone 5 cu camere duale 3D

1.511 ori
<b>Cameră 3D pe următorul iPhone?! Iată-l pe iPhone 5 cu camere duale 3D</b>A trecut ceva vreme de la ultima imagine postată pe web și înfățișându-l pe iPhone 5... Iată că trendul a revenit și de această dată avem imagini cu un presupus iPhone 5 cu camere duale 3D în partea sa din spate. &nbsp; Numele iPhone 5 este...

A trecut ceva vreme de la ultima imagine postată pe web și înfățișându-l pe iPhone 5... Iată că trendul a revenit și de această dată avem imagini cu un presupus iPhone 5 cu camere duale 3D în partea sa din spate.

Numele iPhone 5 este confirmat de spatele carcasei terminalului, iar informațiile vin de la o sursă a celor de la Slashgear pe numele său fishtoon. Indicii cu privire la o posibilă implementare a tehnologiei 3D pe viitoare produse Apple apăruseră încă de anul trecut, când gigantul din Cupertino a achiziționat compania expertă în tehnologie 3D Poly9.

Zvonurile s-au intensificat în decembrie anul trecut când Apple a brevetat o tehnologie pentru display-uri 3D care nu necesită ochelari speciali pentru vizualizarea conținuturilor. în cele din urmă, creatorul lui iPhone a brevetat și camere 3D în martie, iar acum își face apariția acest terminal. Fotografiile din acest articol au fost publicate de către 175wan, un site fără autoritate în domeniul știrilor telecom, deci trebuie privite cu circumspecție.

Cameră 3D pe următorul iPhone?! Iată-l pe iPhone 5 cu camere duale 3D

Articolul inițial afirma că imaginile au fost realizate în Shenzhen, China, iPhone 5 fiind fotografiat "din greșeală". Se pare că acest telefon vine cu un ecran de 4 inchi, iar în fundal putem observa și cutia în care va fi livrat presupusul iPhone de nouă generație. Ce părere aveți, sunt aceste imagini reale? Va fi noul iPhone un telefon 3D?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×