Telefon dual SIM de lux - Goldvish Equilibrium, placat cu aur și platină

Autor:  | Publicat în:  Goldvish 1.903 ori
<b>Telefon dual SIM de lux - Goldvish Equilibrium, placat cu aur și platină</b>Goldvish este o companie elvețiană care produce bunuri de lux, printre care și noul telefonul Equilibrium. Acest model este unul dual SIM, cu suport dual standby și cu posibilitatea de a folosi un SIM local și unul pentru roaming, atunci când...

Goldvish este o companie elvețiană care produce bunuri de lux, printre care și noul telefonul Equilibrium. Acest model este unul dual SIM, cu suport dual standby și cu posibilitatea de a folosi un SIM local și unul pentru roaming, atunci când călătoriți.

Prețurile terminalului variază între 6.900 și 110.000 euro, astfel că probabil nu le va păsa de roaming posesorilor de Goldvish Equilibrium. Dotările sale includ un display LCD de 2.4 inchi, protejat de un strat de safir rezistent la zgârieturi și foarte prețios. Corpul telefonului este fabricat manual, fie din oțel inoxidabil, titaniu sau aluminiu folosit în industria aeronautică.

în plus, noul Goldvish este împodobit cu strat din piele, aur de 18 carate și placat cu platină în partea superioară. Găsiți telefonul pe site-ul Goldvish, dacă va face cu ochiul acest tip de lux dual SIM.

Telefon dual SIM de lux - Goldvish Equilibrium, placat cu aur și platină

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×