Telefon Ferrari produs de Motorola și un operator brazilian: Motorola i867 Ferrari

937 ori
<b>Telefon Ferrari produs de Motorola și un operator brazilian: Motorola i867 Ferrari</b>știam că există un laptop branduit Ferrari și un alt laptop cu design oribil sub branding Lamborghini, dar un telefon Ferrari nu am mai văzut până acum. Probabil că existau câteva feature phones cu branding Ferrari, cumpărate la duzina, dar...

știam că există un laptop branduit Ferrari și un alt laptop cu design oribil sub branding Lamborghini, dar un telefon Ferrari nu am mai văzut până acum. Probabil că existau câteva feature phones cu branding Ferrari, cumpărate la duzina, dar vorbim aici despre un nou terminal Android produs de Motorola și cu branding al scuderiei aplicat în partea frontală.

Din păcate acest model va fi disponibil doar în Brazilia deocamdată, fiind produs de către Motorola în parteneriat cu operatorul local Nextel. Telefonul poartă numele de Motorola i867 Ferrari, rulează bătrânul Android 2.1 și este de fapt o versiune rebranduita de Motorola i867 standard. Aparent Nextel și Moto mai au un handset cu un astfel de branding, modelul i897, semn că scuderia căluțului cabrat e populară în țara dansului samba.

în fine, trecând la modelul de față, Motorola i867 Ferrari aduce un display touch de 3.1 inch, GPS, WiFi, Bluetooth 2.1, camera de 3 megapixeli cu zoom 4X, suport Push to Talk și stocare de 200 MB. La asta adăugăm un slot microSD și un card de 2 GB la pachet cu terminalul. în Brazilia telefonului este disponibil la prețul de 741 de dolari, dacă nu cumva convertorul meu din reali în dolari s-a stricat. La un astfel de preț mare sincer să fiu sună mai bine 3 tablete Nexus 7, nu-i așa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×