Telefon LG cu două ecrane și qwerty - concept inedit

2.382 ori
<b>Telefon LG cu două ecrane și qwerty - concept inedit</b>LG a adus o serie de telefoane extrem de interesante în ultimul an de zile. Gândul mi se duce spre LG Optimus One - telefon Android de buget redus care s-a vândut foarte bine, LG Optimus 2X - primul dual-core din lume și așteptăm cu interes LG...

LG a adus o serie de telefoane extrem de interesante în ultimul an de zile. Gândul mi se duce spre LG Optimus One - telefon Android de buget redus care s-a vândut foarte bine, LG Optimus 2X - primul dual-core din lume și așteptăm cu interes LG Optimus 3D. Acum uimește printr-un telefon care se individualizează de tot ce a fost conceput până în acest moment.

Până când deschideți tastatura qwerty dispusă în mod landscape nu iese nimic în evidență. Ulterior veți da de un ecran dispus în mijlocul tastelor qwerty. Acesta are 8 shortcuturi ce pot fi customizate.

Misteriosul LG a apărut în urma unei conferințe din Londra susținută de Orange și Kineto Wireless. Sistemul de operare pe care îl are instalat este Android. Probabil că mai multe detalii se vor afla în zilele următoare.

Telefon LG cu două ecrane și qwerty - concept inedit

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×