Telefonul parfumat Fujitsu F-022, pentru domnișoarele care Își marchează teritoriul

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu 1.275 ori
<b>Telefonul parfumat Fujitsu F-022, pentru domnișoarele care Își marchează teritoriul</b>Telefoanele asiatice sunt întodeauna cele cu specificații inedite, mai ales cele care sunt create special pentru piața locală. Este și cazul lui Fujitsu F-022, terminal dezvoltat în colaborare cu Folli Follie, o companie cu 100 de magazine în China...

Telefoanele asiatice sunt întodeauna cele cu specificații inedite, mai ales cele care sunt create special pentru piața locală. Este și cazul lui Fujitsu F-022, terminal dezvoltat în colaborare cu Folli Follie, o companie cu 100 de magazine în China și specializată pe bijuterii, ceasuri și accesorii.

Telefonul va fi pus în vânzare în China pe 24 iunie, prin intermediul Beijing Digital Telecom și are atributul de a permite unei domnișoare sau doamne să își "marcheze teritoriul". Asfel, Fujitsu F-022 vine cu o zonă detașabilă în partea din spate, pe care o puteți parfuma cu un singur "puf" al aromei preferate, care va însoți posesoarea handsetului oriunde merge aceasta.

în plus, F-022 este împodobit cu zirconiu cubic de 2 carate, în formă de diamant, iar dotările sale includ o cameră de 8.1 megapixeli. De asemenea, modelul Fujitsu este rezistet la praf și contactul cu apa și vine cu o funcție foto de retușare a defectelor pielii și de urmărire a pupilelor celor fotografiați.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×