Telefon LG cu RAM multi-channel În premieră la MWC 2011; Să fie acesta LG Optimus 3D? (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.847 ori
<b>Telefon LG cu RAM multi-channel În premieră la MWC 2011; Să fie acesta LG Optimus 3D? (Video)</b>După ce la începutul săptămânii am văzut o primă imagine live cu telefonul cu ecran 3D LG Optimus 3D, ei bine iată că teaserul postat de LG ieri pe web prezenta un smartphone ce aduce foarte mult cu acest model. în vreme ce producătorul coreean...

După ce la începutul săptămânii am văzut o primă imagine live cu telefonul cu ecran 3D LG Optimus 3D, ei bine iată că teaserul postat de LG ieri pe web prezenta un smartphone ce aduce foarte mult cu acest model. în vreme ce producătorul coreean de terminale promite o inovație mai mare decât LG Optimus 2X, ne întrebăm ce fel de handset ne va surprinde de această dată.

Premiera în acest caz este faptul că telefonul va sosi cu RAM multi-channel, plus procesor dual-core, adică exact specificațiile indicate de zvonuri pentru LG Optimus 3D. Veridicitatea informațiilor nu a fost confirmată încă, dar știm că handsetul va fi unul destul de lung, exact ca și modelul din teaserul video.

Un lucru e cert: MWC 2011 va fi foarte interesant și zilele de 13 și 14 februarie sunt de urmărit cu mare atenție, de vreme ce atât Nokia, cât și Samsung și LG vor avea anunțuri importante de făcut.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×