Telefon Nokia cu ecran 3D și ecran 2D - iată brevetul dual display al finlandezilor

1.782 ori
<b>Telefon Nokia cu ecran 3D și ecran 2D - iată brevetul dual display al finlandezilor</b>Nokia are planuri mari de viitor și nu neapărat legate de Windows Phone 7, ci de tehnologia 3D. Unwired View a descoperit recent un brevet al companiei finlandeze care face referire la un telefon cu două ecrane, dintre care unul 3D. Totuși, aceasta nu...

Nokia are planuri mari de viitor și nu neapărat legate de Windows Phone 7, ci de tehnologia 3D. Unwired View a descoperit recent un brevet al companiei finlandeze care face referire la un telefon cu două ecrane, dintre care unul 3D. Totuși, aceasta nu este varianta obișnuită de 3D, ci una potențată de către celălalt ecran.

Nokia va folosi două camere frontale pentru a detecta utilizatorul, una dintre ele capturând fața acestuia, în vreme ce camera cealaltă va urmări pupilele utilizatorului. Prin intermediul acestui sistem va fi creată o imagine tridimensională care se va potrivi perfect poziției persoanei care folosește noul terminal.

în ce privește ecranul 2D al terminalului dual display, acesta va fi folosit pentru interacțiunea cu handsetul, dar și pentru a desena umbrele și toate iluziile optice necesare pentru a convinge ochiul uman ca imaginea de pe ecranul 3D este cât mai realistă. Nu avem încă idee când va fi lansat comercial un astfel de handset, deși 2015 pare rezonabil pentru aceste tehnologii.

Oare ce fel de baterie va alimenta acest nou gadget?

Telefon Nokia cu ecran 3D și ecran 2D - iată brevetul dual display al finlandezilor

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×