Telefon pe bază de răcire cu lichid: NEC Medias X 06E

Autor:  | Publicat în:  NEC 1.412 ori
<b>Telefon pe bază de răcire cu lichid: NEC Medias X 06E</b>Iată că s-a ajuns și aici! Sătulă de problemele cu supraîncălzirea smartphone-urilor cauzată de procesoarele lor puternice, o companie japoneză a decis să implementeze primul sistem de răcire cu lichid pe un telefon mobil. Rezultatul este...

Iată că s-a ajuns și aici! Sătulă de problemele cu supraîncălzirea smartphone-urilor cauzată de procesoarele lor puternice, o companie japoneză a decis să implementeze primul sistem de răcire cu lichid pe un telefon mobil. Rezultatul este handsetul Medias X 06E produs de compania NEC.

Smartphone-ul are parte atât de răcire cu lichid, cât și de o fâșie de grafit care ajută la răcirea terminalului. Pentru cei care vor detalii, e vorba despre un tub special cu lichid care are rolul de a scădea temperatura din zona procesorului de pe Medias X 06E. Probabil vă imaginați că o bestie de procesor se ascunde la interiorul acestui smartphone, dar e vorba doar despre un quad core Snapdragon 600, același de pe HTC One.

Motherboard-ul telefonului folosește acea fâșie de grafit menționată anterior, care o va proteja de expunerea la temperaturi mai. NEC Medias X 06E vine cu un un display OLED HD de 4.7 inch, o cameră cu senzor Exmor RS de 13.1 megapixeli și Android 4.2 drept OS. în plus, telefonul este certificat pentru rezistența la apă, la o adâncime de până la 1 metru. Cum sună un astfel de model? Să fie începutul unui trend?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×