HTC Windows Phone 8S Unboxing: puțin design de HTC 8X, preț accesibil (Video)

2.216 ori
<b>HTC Windows Phone 8S Unboxing: puțin design de HTC 8X, preț accesibil (Video)</b>HTC Windows Phone 8S atrage privirile în special prin prețul sau de doar 967 de lei la evoMAG.ro și iată că acum acest model WP8 a ajuns la noi la teste. Terminalul a fost scos din cutie recent și îl puteți admira în unboxing-ul video de mai jos....

HTC Windows Phone 8S atrage privirile în special prin prețul sau de doar 967 de lei la evoMAG.ro și iată că acum acest model WP8 a ajuns la noi la teste. Terminalul a fost scos din cutie recent și îl puteți admira în unboxing-ul video de mai jos.

Avem de-a face cu un handset anunțat în luna septembrie a anului trecut și ajuns la noi în țară la sfârșitul lui 2012. Am testat deja HTC 8X, iar HTC 8S este practic o versiune low end a acestuia, cu destule similarități la capitolul design. Telefonul dispune de un slot microSIM și unul microSD, plasate sub un capac în partea inferioară, iar în cutia sa găsim încărcătorul, cablul USB, multe manuale și o pereche de căști.

HTC 8S măsoară 10.3 mm în grosime și cântărește 113 grame, dar grosimea sa nu se face simțită, datorită formatului ușor curbat al carcasei. Ecranul de pe acest smartphone este un SCLD de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și Gorilla Glass. Alte dotări includ Beats Audio, slot microSD, 4 GB memorie internă, 512 MB RAM, camera de 5 MP în spate și baterie de 1700 mAh.

Revenim cu un review și o comparație cu alte modele Windows Phone cât de curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×