Xiaomi Mi 6 primeşte prima disecţie, aflăm cât de uşor este de reparat (Video)

1.665 ori
<b>Xiaomi Mi 6 primeşte prima disecţie, aflăm cât de uşor este de reparat (Video)</b>Cu toate că așteptam mai degrabă disecția lui iFixit și a lui JerryRigEverything pentru flagship-ul Xiaomi Mi 6, iată că acest proces ne este prezentat în premieră de către un vlogger chinez. Vedem astfel cum arată la interior noul handset și descoperim

Dacă de obicei îl aşteptăm pe JerryRigEverything sau pe iFixit să ne arate ce e la interiorul smartphone-urilor de top, acum triumfă mândria locală şi un vlogger din China a desfăcut primul telefonul Xiaomi Mi 6. Cu această ocazie vedem cum arată la interior terminalul şi cât de uşor e de reparat.

Xiaomi Mi 6 disectie

Anunţat oficial cu 10 zile în urmă şi bifând deja câteva sesiuni de vânzări fulger sold out, telefonul porneşte de la preţul de 360 de dolari. E cu siguranţă cel mai accesibil smartphone cu procesor Snapdragon 835. Disecţia începe cu clasicele ventuze şi pene de chitară, iar capacul spate e destul de uşor de înlăturat, de către un expert evident.

Xiaomi Mi 6 disectie

Bateria are o dimensiune impresionantă şi din ce văd nu se face abuz de lipici, fiind mai degrabă folosite şuruburile. Aparent modulul NFC e primul scos, apoi placa de bază cu chipset-ul Snadpragon, RAM-ul şi stocarea şi apoi bateria. Modulele de cameră rămân ceva mai la urmă şi descoperim că sunt folosiţi senzori Sony aici.

Păcat că nu avem detalii şi despre cât de uşor e de reparat panoul frontal, cu sau fără riscul de a îl crăpa. Fără lipici şi fără un număr exagerat de şuruburi, îmi imaginez că iFixit ar da o notă mare pentru uşurinţa de reparare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×