Telefon vândut cu ROM Android personalizat?! Da, doar din China - Xiaomi M1

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 1.753 ori
<b>Telefon vândut cu ROM Android personalizat?! Da, doar din China - Xiaomi M1</b>Ideea de a cumpăra un telefon Android cu ROM modificat sună utopic, mai ales că există în continuare unele companii care nu sunt de acord cu modificări aduse softului de pe telefoanele lor. Ei bine, iată că ineditul telefon cu ROM-ul MIUI vine din...

Ideea de a cumpăra un telefon Android cu ROM modificat sună utopic, mai ales că există în continuare unele companii care nu sunt de acord cu modificări aduse softului de pe telefoanele lor. Ei bine, iată că ineditul telefon cu ROM-ul MIUI vine din China și poartă numele de Xiaomi M1.

Avem de-a face cu un terminal dual core, iar dacă vi s-a părut ROM-ul CyanogenMod atractiv, atunci vă va plăcea și cel MIUI. Revenind la telefon, M1 folosește un procesor Qualcomm dual core de 1.2 GHz și vine cu un display FWVGA de 4 inchi produs de Sharp. Din păcate nu avem și informații despre capacitatea de stocare și cantitatea de RAM de pe acest model.

E foarte probabil ca de îndată ce telefonul va fi lansat în China, fanii MIUI din toată lumea să își comande un model. M1 va oferi suport quad band GSM, deci compatibilitate globală, dar din păcate specificațiile sale nu par a include și conectivitate 3G, ceea ce ar fi bizar pentru un telefon dual core.

Pe când și un telefon cu ROM CyanogenMod drept standard?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×