Telefonul AMD Athfone, un concept misterios cu grafica de calitate

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.616 ori
<b>Telefonul AMD Athfone, un concept misterios cu grafica de calitate</b>Concept Phones ne prezinta inca un telefon concept, de data aceasta sub brandul AMD, una dintre companiile cel mai putin implicate in lupta pentru suprematia pe piata mobila. Imaginea cu telefonul de mai sus a fost depistata pe Flickr si a fost creata de...

Concept Phones ne prezinta inca un telefon concept, de data aceasta sub brandul AMD, una dintre companiile cel mai putin implicate in lupta pentru suprematia pe piata mobila.

Imaginea cu telefonul de mai sus a fost depistata pe Flickr si a fost creata de catre utilizatorul kichu_overclocked. Acest AMD Athfone nu este un terminal mobil special, in ce priveste designul sau keypadul sau, accentul fiind pus pe grafica sa, dupa cum observam aruncand o privire pe display. Motto-ul care insoteste handsetul, "Game on" ne face sa credem ca avem de-a face cu un telefon destinat gamerilor, dar lipsa unui mecanism de control adecvat nu ne inspira sa ne jucam pe un astfel de terminal.

Poate daca display-ul ar fi un touchscreen, iar procesorul grafic ar rivaliza cu cele produse de NVIDIA... Pana atunci AMD Athfone ramane un concept aratos, nu foarte sofisticat si cu misterul prezentei sau absentei camerei foto. De remarcat este faptul ca acest concept a fost creat cu ajutorul programului de editate foto Adobe Photoshop CS2, prin intermediul vectorilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×