Telefonul Android G2 disponibil intr-o noua imagine, cu specificatii si data de lansare

1.932 ori
<b>Telefonul Android G2 disponibil intr-o noua imagine, cu specificatii si data de lansare</b>Cel de-al doilea telefon Android tocmai a fost descoperit pe Internet de catre cei de la Boy Genius Report, desi nu este prima oara cand o serie de zvonuri scot la iveala o imagine cu asa-zisul G2. De data aceasta beneficiem si de o data de lansare a...

Cel de-al doilea telefon Android tocmai a fost descoperit pe Internet de catre cei de la Boy Genius Report, desi nu este prima oara cand o serie de zvonuri scot la iveala o imagine cu asa-zisul G2. De data aceasta beneficiem si de o data de lansare a terminalului si de specificatiile sale.

Android G2 nu a fost confirmat oficial, iar handsetul apartine brandului HTC, exact ca si in cazul predecesorului sau. Data de lansare care a aparut pe web zilele trecute este neobisnuit de apropiata de cea actuala, 26 ianuarie 2009, dar blogurile de specialitate afirma ca G2 va sosi totusi in aprilie, deoarece mai trebuie lucrat la software.

Spre deosebire de T-Mobile G1, G2 va sosi fara tastatura QWERTY (reala), optand pentru un display full touchscreen, insotit de un trackball, suport 3G si WiFi si o camera de 5 megapixeli cu autofocus si blitz. HTC Android G2 suporta si conectivitate EDGE si GPRS si vine cu jocuri, instant messaging, un slot pentru carduri de memorie de pana la 16 GB, player audio/video, difuzor, Bluetooth Stereo, PC sync si suport pentru captura video.

Sa fie acesta inca un zvon sustinut de dovezi destul de solide sau o alta imagine in Photoshop insotita de specificatii fanteziste?

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×