Internet Explorer Mobile 6 inclus intr-un ROM customizat

Autor:  | Publicat în:  Software 1.451 ori
<b>Internet Explorer Mobile 6 inclus intr-un ROM customizat</b>Developerul Paul din comunitatea Modaco a creat un ROM customizat, care include o versiune a lui Internet Explorer 6, lucru care este impotriva politicii celor de la Microsoft cu privire la downloaduri. Compania fondata de Bill Gates interzice downloadul...

Developerul Paul din comunitatea Modaco a creat un ROM customizat, care include o versiune a lui Internet Explorer 6, lucru care este impotriva politicii celor de la Microsoft cu privire la downloaduri.

Compania fondata de Bill Gates interzice downloadul separat al lui Internet Explorer Mobile 6, iar cei care doresc totusi sa riste, testand browserul, trebuie sa afle ca upgrade-ul de ROM va duce la stergerea datelor dumneavoastra de pe telefon. In acest caz, ar fi indicat sa folositi un backup, inainte de a trece la instalare.

In ciuda faptului ca Internet Explorer Mobile 6 nu se compara cu browserul Safari, al celor de la Apple, in ce priveste versatilitatea si usurinta de utilizare, initiativa developerilor este laudabila. Oare va avea Microsoft ceva de spus in legatura cu acest ROM?

Sursa: Uberphones.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×