Telefonul BenQ E55 lansat in Taiwan

1.466 ori
<b>Telefonul BenQ E55 lansat in Taiwan</b>BenQ a anuntat un nou telefon destinat pietei taiwaneze si anume modelul E55, care il urmeaza pe E53 si poate fi considerat un handset 3G low spre mid-end. Acest telefon cu clapeta soseste cu 2 camere, una de 2 megapixeli destinata pozelor si una VGA...

BenQ a anuntat un nou telefon destinat pietei taiwaneze si anume modelul E55, care il urmeaza pe E53 si poate fi considerat un handset 3G low spre mid-end.

Acest telefon cu clapeta soseste cu 2 camere, una de 2 megapixeli destinata pozelor si una VGA pentru videoconvorbiri, iar pe lista sa de specificatii se afla si radio FM, Bluetooth, slot pentru carduri microSD si o baterie Li-Ion de 900 mAh. Display-ul handsetului are o diagonala de 2 inchi si suporta o rezolutie de 176 x 220 pixeli, fiind insotit de un ecran extern cu rezolutie de 96 x 64 pixeli.

In plus, pe lista de specificatii a lui BenQ E55 se afla un media player, dimensiuni de 94 x 48 x 19 mm si o greutate de 95 de grame. De mentionat este si faptul ca E55 dispune de taste de mari dimensiuni care fac handsetul usor de utilizat. Telefonul va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii iulie la pretul de 230 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×