Wordpress acum pe iPhone prin intermediul unei aplicatii

2.178 ori
<b>Wordpress acum pe iPhone prin intermediul unei aplicatii</b>Echipa din spatele popularei platforme de blogging Wordpress a anuntat ieri ca a inscris aplicatia Wordpress iPhone pe AppStore pentru distributie catre terminalele produse de Apple. Astazi, daca veti deschide faimosul AppStore, veti descoperi aplicatia...

Echipa din spatele popularei platforme de blogging Wordpress a anuntat ieri ca a inscris aplicatia Wordpress iPhone pe AppStore pentru distributie catre terminalele produse de Apple.

Astazi, daca veti deschide faimosul AppStore, veti descoperi aplicatia Wordpress pe lista sutelor de softuri disponibile pentru Apple iPhone. Avem de-a face cu o aplicatie nativa, care functioneaza doar cu noua versiune de Wordpress, 2.5.1 sau mai noua. Astfel, daca mai folositi inca o versiune veche WP ar fi cazul sa faceti un update de platforma.

Avand in vedere felul in care functioneaza softul pe iPhone si iPhone 3G, putem afirma linistiti ca el este mai flexibil si util decat interfata Wordpress optimizata pentru iPhone, pe care o vazusem cu cateva luni in urma. Aplicatia iPhone Wordpress permite bloggerului sa aiba control absolut asupra postarilor sale, chiar din mers. Puteti descarca aplicatia de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×