Telefonul BlackBerry cu touchscreen se va lansa in toamna lui 2008

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 795 ori

Producatorul telefoanelor BlackBerry, RIM planuieste sa lanseze o versiune dotata cu touchscreen a celebrelor sale terminale, ca o replica data celebrului iPhone, in toamna acestui an. Vestea vine prin intermediul celor de la Wall Street Journal si se...

BlackBerryProducatorul telefoanelor BlackBerry, RIM planuieste sa lanseze o versiune dotata cu touchscreen a celebrelor sale terminale, ca o replica data celebrului iPhone, in toamna acestui an. Vestea vine prin intermediul celor de la Wall Street Journal si se pare ca handsetul va purta numele de Thunder.

Aflam si ca noul model va fi vandut in exclusivitate prin Verizon Wireless in SUA si prin Vodafone in Europa. RIM a refuzat sa comenteze in legatura cu aceasta veste, in ciuda faptului ca primele imagini si speculatii in legatura cu acest telefon au aparut deja pe Internet. In februarie, Jim Balsillie, co-CEO al companiei RIM a anuntat ca producatorul va lansa un terminal touchscreen daca publicul va dori acest lucru.

In aceasta saptamana, RIM a anuntat modelul BlackBerry Bold, un smartphone elegant dotat cu tastatura destinat publicului format din oameni de afaceri. Pana acum singurul efect al posibilitatii lansarii unui terminal touchscreen BlackBerry este cresterea actiunilor RIM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×